Skip to main content

Syksy on pyörähtänyt toden teolla käyntiin ja on taas se hetki vuodesta kun voit tavata meidät Tampereella järjestettävillä Alihankintamessuilla. Eli 27.-29. syyskuuta löydät Makerin tutulta osastolta C719, jossa olemme yhdessä Hetitecin kanssa. Tiistaina ja keskiviikkona osastollamme on myös Ultimakerin edustajia. Jos haluat varata tapaamisen esim Ultimakerin edustajien kanssa niin ole yhteydessä Keijoon (keijo.johansson@maker3d.fi).

Tavataan Tampereella!

Tampereen Messu- ja Urheilukeskus
Ilmailunkatu 20, 33900 Tampere
Messut ovat avoinna ti–ke klo 9–17, to klo 9–16

Saapuminen messuille ja info
Tapahtuman verkkosivut

Ultimaker Metal Expansion Kit ja Formlabs Fuse 1

Ultimaker on Suomen suosituin yhteiskäyttötulostin ja vakiinnuttanut paikkansa ammattikäytössä erityisesti tuotekehitysorganisaatioiden työkaluna prototyyppivaiheissa  sekä tuotantojen työkaluvalmistuksessa. Tuomme messuosastolle yhdessä Ultimakerin edusjien kanssa nähtäville FFF-teknologian metallitulostuksen sekä Ultimakerin lippulaivamallin Ultimaker S5 Pro Bundle -laitteiston.

Kuva 1. Tiistaina 27.päivä kello 14 esittelemme yhdessä Ultimakerin kanssa osastollamme uuden Ultimaker Metal Expansion Kit -lisävarusteen Ultimaker S5 -laitteistolle.

Ultimaker vaihto- ja päivityskampanja (voimassa syyskuun 30.9.2022 saakka)

Kuva 2. Joulukuussa 2021 alkoi Suomessa maailman suosituimpiin 3D-tulostusbrändeihin kuuluvan Formlabsin uusimman koneen jakelu. Toteutamme tuotantodemoa osastollamme Formlabs Fuse 1 -lasersintrausjärjestelmällä.

3D-tulostuspalvelun mahdollisuudet

3D-tulostustuotannon mahdollisuudet ovat nousseet esiin erityisesti viime vuosina kun 3D-tulostusteknologioiden ansiosta olemme kyenneet vastaamaan nopeasti asiakkaidemme tarpeisiin.

Kuva 3. Tuotteen elinkaari ajan ja kappalemäärän funktiona. 3D-tulostus on kannattavinta tuotteen elinkaaren alussa ja lopussa.

Onko sinulla osien saatavuusongelma tai tarvitsetko uuden tuotteen?

3D-tulostus on kannattavinta kun valmistetaan asioita, joita ei ole vielä olemassa. 

Lue lisää meidän onnistumisista asiakastarinoiden merkeissä.
Case Metso:Outotec
Case Meira
Case Respiray
Case Pindora
Case Brightplus

Nähdään messuilla!

Ystävällisin terveisin,


Jarkko Lohilahti
CEO, Founder – Maker3D
+358400565641
jarkko.lohilahti@maker3d.fi