Skip to main content
Maker3D osallistuu tänäkin vuonna pohjoismaiden johtavaan teollisuuden teknologiatapahtumaan 7-9.11.2023. Tervetuloa tutustumaan monipuoliseen 3D-tulostusympäristöömme osastolle 6m81!
Paikanpäällä voit tutustua edustuksemme kuumimpiin 3D-tulostimiin ja niillä toteutettuihin tulosteisiin. Esillä on myös tuttuun tapaan projektipalvelumme toteuttamia 3D-tulostusprojekteja.

 

UltiMaker
Uutuutena esittelemme UltiMaker Method XL 3D-tulostimen, joka on vasta yhdistyneiden laitevalmistajien (UltiMaker = Ultimaker + MakerBot) ensimmäinen yhdessä valmistama laitteisto. Laite edustaa niin sanottua mustaa linjaa, joka juontaa juurensa MakerBotin aiempaan tuotantoon.
Osastollamme on nähtävillä myös supersuositun S-sarjan laitteistot kuten esimerkiksi UltiMaker S7 Pro Bundle. Jos ja kun suunnittelet loppuvuoden hankintoja niin kannattaa tulla pyytämään tarjous osastoltamme ;) Paikalla myös UltiMakerin edustaja.
Case -esittelystä vastaa oululainen Brightplus ja heidän asiantuntijansa. Kehitimme yhteistyössä alunperin juuri UltiMaker 3D-tulostimiin kehitetyn biopohjaisen tulostusmateriaalin, jota on nyt hankittavissa verkkokaupastamme. 
Formlabs
Formlabs on vahvassa nousussa. Laitevalmistaja on tehnyt läpimurron 3D-tulostustusalalla erinomaisilla laitteistoilla, materiaalikehityksellä ja kyvyllä hallita nopeaa kasvua. Osastollamme esittelemme valmistajan laitteistot (Formlabs Automation Ecosystem ja Formlabs Fuse 1+ 30W -lasersintrausjärjestelmä), joilla pyöritämme myös demotuotantoa.
Tervetuloa keskustelemaan kanssamme tuotteistamme ja palveluistamme. Lisäksi kyllä me olemme jatkuvasti muustakin maailman menosta kiinnostuneita.

Ystävällisin terveisin,
Toimitus, Maker3D