Skip to main content

Julkaistu 28.02.2019 klo 10:05

BASF on valinnut Maker3D:n 3D-tulostusmateriaalien yhteistyökumppaniksi Suomessa. Maker3D testaa, kehittää ja maahantuo BASF:n valmistamat 3D-tulostusmateriaalit.

BASF on maailman suurin kemikaaleja valmistava yritys, joka toimii yli 80:ssä maassa. Yritys on lähtenyt panostamaan 3D-tulostusmateriaalien kehitykseen liittymällä Ultimakerin materiaaliohjelmaan ja ostamalla hollantilaisen Innofil 3D:n osakekannan.

Maker3D on Suomen johtavia 3D-tulostusalan yrityksiä. Yritys suunnittelee ja valmistaa 3D-tulostettavia tuotteita sekä toimittaa työpöytäsuunnitteluun optimoidut 3D-tulostimet ja niihin liitettävät tarvikkeet oheispalveluineen.

”Olemme käyneet jo pidempään keskustelua yhteistyön reunaehdoista. Lopulliset neuvottelut pidimme Frankfurtissa järjestetyissä Formnext 2018 -tapahtumassa. Olemme nyt mukana ison talon kehitystyössä. Ehdimme testata alkuvuodesta useita myyntiin tulevia materiaaleja. BASF:n valmistamia 3D-tulostusmateriaaleja tulee myös oman 3D-tuotantomme käyttöön. Tämä on tärkeä osa strategiaamme – lopputuotekäyttöön suunnitellut tulostusmateriaalit tulevat viemään erityisesti teollisuuden sovellutuskohteita eteenpäin.” Sanoo Maker3D:n laitteistomyynnistä vastaava Joni Kumpulainen.

Lisätietoja antaa:

Joni Kumpulainen

Myynti – Maker3D

+358102355143