Skip to main content

MAKER3D Oy on vuonna 2012 perustettu 3D-tulostukseen erikoistunut suomalainen yritys, joka tarjoaa asiakkailleen 3D-tulostuksen ratkaisuja. Päätoimipisteemme on Helsingin Hernesaaressa Telakkarannalla, josta operoimme globaalisti. Logistiikkasopimustemme turvin toimitukset onnistuvat nopeasti sijainnista riippumatta.

Halumme alati kehittää palvelujamme näkyy toimintatavoissamme. Projektimme suoritetaan yritysyhteistyössä asiakkaidemme kanssa, jolloin molemminpuolinen tietotaito päivittyy työn ohella. Kehittääksemme palvelujamme, pyrimme löytämään hyviä yhteistyökumppaneita eri aloilta. Yli 1 000 projektin myötä olemme nousseet Suomessa alan tunnetuimpien yritysten joukkoon.

3d-tulostus.fi -verkkokauppa on yhtiömme hallinnoima. Kaupastamme voit hankkia edustamiamme tulostimia, niihin liittyviä oheistarvikkeita sekä olla tuotteiden ympärille kehitetyn palvelukonseptin asiakas. Halutuimpia tuotteitamme ovat tällä hetkellä kahden maailman suosituimman työpöytätulostimia valmistavan yrityksen Formlabsin sekä Ultimakerin tuoteperheet.

Fuusio – Vahva taustatoimija

Yhtiömme osakkaana ja vahvana taustatoimijana on pörssiyhtiö Panostajan omistusyhtiö Grano. Grano-konsernin 3D-tulostusliiketoiminta ja sen päätoimipiste Lahdessa sulautettiin Maker3D:n liiketoimintaan 2019 syyskuussa. Lahden toimipiste ja sen henkilöstö jatkavat osana liiketoimintaamme, muodostaen tärkeän 3D-tuotannon yksikön.

Toteutetun sulautumisen jälkeen meillä on leveämmät hartiat, kilpailukykyinen tuotanto ja kokenut henkilöstö. Tänään meitä työskentelee 13 henkeä.

Lue lisää

Missio

Missionamme on halu olla mukana muuttamassa maailmaa uudistamalla lukkiutuneita toimintamalleja ja avaamalla ovia uuteen oivaltavaan ajatteluun teknologisen vallankumouksen harjalla. Haluamme 3D-tulostuksen helposti saataville, välttää turhaa tuotantoa ja minimoida raaka-aineiden käyttöä; haluamme toimia kestävän kehityksen ja ekologisen ajattelun kärjessä.
Ydinliiketoimintamme perustuu 3D-menetelmien hyödyntämiseen ja mahdollisuuksien yhdistämiseen uusien teknologioiden kanssa. Lähinnä sydäntämme on kuitenkin halu tarjota asiakkaillemme ainutlaatuinen ja ennakko-odotukset ylittävä palvelukokemus. Haluamme olla merkityksellinen.

Visio

Visiomme on olla 3D-liiketoiminnan suunnannäyttäjä ja toimintamallien uudistaja. Syvä ymmärrys ja ongelmien ratkaisukyky sekä kekseliäs tapamme yhdistää digiteknologioita on murtanut kankeita käytäntöjä ja luonut uusia mahdollisuuksia meidän ja asiakkaidemme liiketoimintoihin. Tulevaisuudessa olemme kansainvälisesti tunnustettu toimija, jonka onnistumiset ovat yleisenä mielenkiinnon kohteena.

Arvot

Menestyksemme perustuu luovaan strategiseen, ”palvelu-hyöty-edellä” -ajatteluun, jossa rohkeus ja valmius muutoksiin, terävä analyysikyky sekä nopea päätöksentekoprosessi tuottavat tulosta.

Yrityksemme organisaatio on matala ja johtaminen perustuu itsenäisesti toimiviin, tulosvastuullisiin tiimeihin, joilla on valta valita, suunnitella ja toteuttaa asiakkaan ja loppukäyttäjän tarpeista lähtevät palveluratkaisut.

Yrityksemme on motivointiorganisaatio, jossa arvostamme toisiamme ja jossa suosimme avointa, rakentavaa keskustelua niin talon sisällä kuin ulkopuolella.