Skip to main content

3D-tulostuslaitteistojen huolto- ja varaosat

Huollamme ja korjaamme kaikkia edustamiamme merkkejä (UltiMaker, Formlabs & Flux Lasers) Hernesaaren toimipisteessä Helsingissä. UltiMakerin ja Formlabsin pääedustajana Suomessa käytössämme on valmistajan täydet tuki-ja vianetsintäpalvelut. Sertifioidut mekaanikkomme perehdytetään valmistajien toimista aina kun päämiehemme julkaisevat uusia tuotteita.  

Huollon lisäksi meillä on kattava valikoima UltiMaker -tulostimien huolto- ja varaosia nopeasti saatavilla. Varaosatiedustelut pyydetäänkin lähettämään osoitteeseen tuki@maker3d.fi  

Tarjoamme myös lukuisia vaihtoehtoja tulostimen saamiseksi huoltoon. Kustannustehokkainta on lähettää tulostin meille Postin Express 14 pakettina. Toimipisteessämme tehtävissä huolloissa myös varaosien saatavuus on paras mahdollinen. Pääkaupunkiseudun asiakkaillemme tarjoamme myös tulostinten noutopalvelua, josta vastaa yhteistyökumppanimme Lähettirengas (www.lahettirengas.fi). 

Suurempien taikka useampien laitteistojen tapauksessa myös paikan päällä tehtävät huollot ovat mahdollisia, tällöin huollon hintaan lisätään matkakulut.

Huoltohinnastomme löytyy täältä 

Mikäli olet lähettämässä konetta huoltoon, muistathan täyttää huollon vastaanottolomakkeen ja poistaa koneesta kaikki materiaalit, kelatelineen sekä tulostusalustan lasilevyn.  Jos koneessa on lisälaitteita kuten Materiaaliasema tai Air Manager, niitä ei tarvitse lähettää ellei vika kohdistu nimenomaan niihin. Myöskään vanhempien UltiMaker -laitteistojen ulkoista virtalähdettä emme tarvitse.

3D-tulostuslaitteistojen tukipyyntö

Kirjaa alla olevaan lomakkeeseen ongelmasi, 3D-tulostimesi malli sekä liitä mahdollisia kuvia ongelmasi selvittämiseksi. Saat järjestelmästä automaattisen vastauksen sähköpostiisi, johon vastaamalla voit lähettää lisätietoja tukipyyntöösi liittyen.

Ennen tukipyynnön lähettämistä ja tuen asioinnin sujuvoittamiseksi toivomme allaolevan tarkastuslistan läpikäymistä.

Ultimaker (pdf)
Formlabs (pdf)

Valitse tästä pudotusvalikosta oikea laite

Formlabs tulostimissa sarjanimi (esim. ScaryEel)

Valitse...

Voit lisätä tukipyyntöön liittyviä kuvia tai tiedostoja

Kirjoita tähän lisätietoja työstä

Please wait...

Maker3D:n teknisen tuen vastuuhenkilö

Aleksis Lehtonen
Support Specialist – Maker3D
aleksis.lehtonen@maker3d.fi
+358 10 2355 144