Skip to main content

Meillä on ilo ilmoittaa, että asiakkaamme Pindora on saanut älylukkotuotteensa tuotantoversion valmiiksi. Tuotteen myynti on alkanut ja tuotetta on päästy toimittamaan asiakkaille. Kysyntä on kasvanut nopeasti. Pindoran älylukon valmistuksessa käytetään hybriditekniikkaa. Komponentteja valmistetaan myös 3D-tulostamalla Maker3D:n Lahden tuotannossa. Tutustu tuotteeseen Pindoran verkkosivuilla ja hanki älylukko käyttöösi. https://www.pindora.fi/tuote/kotimainen-alylukko-pindora/

Tuotteen potentiaalista kertoo myös paljon solmittu jälleenmyyntisopimus Verkkokauppa.com -yhtiön tuoteportfoliossa.

Tuote verkkokauppa.comin kaupassa https://www.verkkokauppa.com/fi/brand/pindora

“Tuote on kätevä kissatalouteen” -Kissanainen

Lue aiemmin julkaistu uutinen verkkosivuillamme yhteistyöstä Pindoran kanssa. https://www.maker3d.fi/asiakastarina-maker3d/

Avaimeton ovi

Pindora on lukon lisälaite, joka tekee nykyisestä lukostasi älylukon. Älylukon asennus ei vaadi työkaluja ja asennuksen jälkeen perinteisen mekaanisen avaimen ohella myös älylaite toimii avaimena. Käyttö on yksinkertaista: syötä PIN-koodi ja koputa oveen. Pindora herää ja avaa oven. Pindora avaa mahdollisuuksia muuttamatta mitään.

Viiden kohdan ajatuslista

Jälkiasennettavuus – Pindora avaa mahdollisuuksia eikä poista mitään. Jääräpäisinkin muutoksen vastustaja voi kulkea edelleen vastavirtaan käyttäen vanhoja fyysisiä avaimia.

Valmistuksen ideologia – Tuotteiden valmistaminen 3D-tulostamalla viestii edelläkävijyyttä. Tuotteita valmistetaan vain tarpeeseen ja näin minimoidaan investoinnit tuotantovälineisiin luontoystävällisellä tavalla. Tämä on nouseva arvo tuotteita valmistavilla ja suunnittelevilla yrityksillä. Lisäksi varastointikustannukset pysyvät mahdollisimman maltillisina kun ei tehdä turhaan tuotteita odottamaan varastoon.

Asunnon lyhytaikainen vuokraus – Useat ovat aloittaneet jälleen asuntonsa vuokraamisen esimerkiksi Airbnb -palvelussa. Antamalla asiakkaalle käyttöön määräaikaisen PIN-koodin säästetään molemminpuolisesti aikaa ja voidaan haluttaessa minimoida ihmiskontakteja.

Lukon asennus väliaikaisesti – Kiinteistönvälittäjät ja esimerkiksi remonttipalvelut ottavat asiakkaan asunnon väliaikaisesti käyttöön. Yleensä mukaan saa yhden avaimen, jonka perässä alkaa pahimmillaan melkoinen ralli, jonka tuska kulminoituu PK-seudun iltapäiväruuhkaan. Pindoran voi asentaa väliaikaisesti kohteeseen ja säästää aikaa turhalta stressiltä ja säätämiseltä.

Etäavaus – Oven etäavaus on loistava uusi mahdollisuus. Voit päästää remonttimiehen, paketin tuojan tai anopin sisään etänä ihan mistä päin maailmaa tahansa ja koska tahansa.

Ystävällisin terveisin

-toimitus, Maker3D