Skip to main content

3D-TULOSTUSPALVELU

3D-TULOSTUSPALVELU

Tervetuloa!

–”Käytämme 3D-tulostuspalvelussamme eri 3D-tulostustekniikoita, joista sopivin valitaan projektikohtaisten vaatimusten mukaan.”

3D-tulostustuotteen optimointi

Ensimmäisessä vaiheessa arvioimme tuotteen valmistettavuutta. Arvion perusteella lopputuotteen painoa, käyttökelpoisuutta tai kustannuksia voidaan optimoida suunnittelumuutoksilla, jotta lopputuote saadaan vastaamaan tarpeita.

Suunnittelu ja 3D-mallintaminen

Jos tuotteesta ei ole vielä mallia, tulostuspalveluumme sisältyy myös uuden tuotteen suunnittelu idean ja tarpeiden perusteella. 3D-mallin luontiin käytetään usein myös meidän 3D-skannauspalvelua.

3D-tulostettujen tuotteiden jälkikäsittely

Tarjoamme tuottamiimme kappaleisiin laajan skaalan eri jälkikäsittelymenetelmiä. Jälkikäsittelyyn kuuluu hiomista, maalausta, erilaisia pinnoituksia sekä muita menetelmiä, joilla saavutetaan halutunlainen lopputulos. Sintrattujen osien värjäys on noussut suosituksi jälkikäsittelyvaihtoehdoksi, jonka menetelmänä käytämme happovärjäystä.

3D-tulostusta pikana (toimitusaika 1-3 vrk)

Käytössämme olevat resurssit ja tehokkaat laitteet sekä toimitusketjumme mahdollistavat nopeat toimitukset. Mikäli valmistuksella on kiire, pystymme toimittamaan tuotteita jopa tilauspäivänä käytössämme olevien resurssien ja nopeiden tuotantokoneiden sekä kehittämämme toimitusketjun ansiosta.

Suunnittelu

Lähetä tiedostosi meille tarkastettavaksi. Käyttämillämme ohjelmistoilla (Spaceclaim, Fusion360 ja Solidworks) saamme avattua myös alkuperäisessä muodossa olevan tiedostosi. Suosittelemme .step /.stl ja .obj – tiedostomuotoja.

Tilaaminen

Analysoimme lähettämäsi tiedostot ja ehdotamme sopivinta 3D-tulostustekniikkaa. Jos tulosteessasi on mielestämme optimoitavaa, kerromme siitä. Saat tarjouksen noin tunnin kuluessa. Jos asiasi on erittäin kiireinen suosittelemme soittamaan. Tarjouksen hyväksymisen jälkeen lähetämme tilausvahvistuksen sovitusta työstä.

Toimitus

Pääkaupunkiseudulla käytössämme on lähettipalvelu, joka toimittaa paketit nopeasti, jopa samana päivänä. Logistiikkasopimuksemme toimittaa tilaukset sekä Suomeen että ulkomaille. Lisäksi toimipisteessämme asioiminen on mahdollista.

(Toimitusaika 2-5 arkipäivää)

Laaja tarjonta

  • Suuret tulosteet
  • Tarkat tulosteet
  • Kestävät tulosteet
  • Sarjavalmistus
  • 3D-skannaus ja käänteinen suunnittelu
  • Metallien 3D-tulostus 316L-materiaalista

Formlabs Fuse 1+

Formlabs Form 4

Ultimaker Factor 4

Ultimaker S-sarja (useita)

Formlabs Form 3 (useita) ja 3L

 

Katso käytössäsi olevat materiaalit!

3D-tulostus ja tuotteiden maalaamo

 

–”Jälkikäsittelyä merten syvyyksiin ja sieltä lähiavaruuden vaatimuksiin”

Tarjoamme 3D-tulosteiden käsittelyyn laajan skaalan eri pinnoitteita sekä työstötekniikoita, joilla kappaleiden ominaisuuksista tai ulkonäöstä saadaan halutunlainen.  Tuotteiden maalaus tapahtuu maalaamossamme, josta saadaan useiden eri lakkojen sekä pinnotteiden lisäksi maalausta halutulla värikoodilla.