Skip to main content

Maker3D Oy:n hallitus on valinnut uudeksi toimitusjohtajaksi Tomi Kuusiston. Tomi on aloittanut tehtävänsä 15.6. (Linkedin)

Kuusistolla on pitkä kokemus yritystoiminnasta aina 90-luvulta saakka. Hän on perustanut mm. räätälöityjä kuljetuslaukkuja valmistavan CC-Case Oy:n. 3D-tulostusalaa seuraaville hän on tullut tunnetuksi alan todellisena pioneerina; 3D-tulostuspalvelu RP-Casen perustajana sekä tehtävistään Stratasysin ja 3D Systemsin laitemyyjänä.

“Meillä on tulossa yhtiöömme isoja muutoksia lähikuukausina. Olemme vakuuttuneita, että juuri Tomin osaamisella ja 3D-tulostusalan tuntemuksella kykenemme viemään tulevat toimet maaliin parhaalla mahdollisella tavalla. Meillä on pitkä historia yhdessä, joten tutustumisvaihe on jo suoritettu” , sanoo Maker3D Oy:n perustaja Jarkko Lohilahti.

“Tunnen yhtiön, sen työntekijät ja vahvuudet hyvin aiemmista kuvioistamme. Minulla on yhtiön hallituksen antama tehtävä, jonka toimet olen jo aloittanut. Tulemme pian tiedottamaan tulevista muutoksista “ sanoo Maker3D Oy:n uusi toimitusjohtaja Tomi Kuusisto.

Lisätietoja

Tomi Kuusisto, +358 50 4114161, tomi.kuusisto@maker3d.fi

Jarkko Lohilahti, +358 40 0565641, jarkko.lohilahti@maker3d.fi