Skip to main content

3D-tulostus on kustannuksiltaan kilpailukykyinen valmistustekniikka aina sarjavalmistukseen saakka. Toistettavuus, kopioitavuus ja muunneltavuus ovat tämän tuotantotekniikan tärkeimpiä menestystekijöitä. Kokemamme perusteella 3D-tulostuksen tärkeys on nykypäivän tuotekehitykselle kiistaton. 3D-tulostaminen on jo nyt osa lähes kaikkia teollisuudenaloja ja sen kurssi on tasaisessa kasvussa.

”Tällä hetkellä 3D-tuotantomme osista 80% on lopputuotteita, jotka on suunniteltu valmistettavaksi 3D-tulostamalla.”  -Tony Puronranta, Tuotepäällikkö, Lahden 3D-tuotanto

3D-tulostamisen edut sarjavalmistuksessa – Mitä hyödyt

  • Tarjoamme mahdollisuuden uudenaikaiseen muotoiluun, jota ei ole voitu ennen edes ajatella
  • Mahdollistamme kustomoitavan massavalmistuksen – jokainen tuote voi olla toisistaan poikkeava
  • Jokainen tuottamamme erä on samanlainen eli toistettavissa niin halutessa
  • Erien välissä tuotetta on mahdollista kehittää ja muuttaa
  • Tuotantotapamme on ekologinen – Pyrimme tuottamaan osia vain tarpeeseen digitaalisesta varastosta
  • 3D-tuotanto läheltäsi

Useissa asiakascaseissa tuotteen ensimmäinen on tehty 3D-tulostamalla. Näin tuotetta päästään testaamaan loppukäyttäjällä, saadaan selvitettyä markkinatilanne ja mahdollisesti jo myymään. Tämä prosessi tarjoaa tarpeeksi informaatiota, jonka perusteella voidaan päättää kannattaako sarjavalmistus aloittaa.

Pienten sarjojen tyypillinen toimitusaika on 1-2 viikkoa. Voimme myös tehdä valmistussupimuksia pidemmäksi aikaa ja toimittaa tuotteita sovituissa toimituserissä.

Tutustu käytössäsi oleviin materiaaleihin.

JÄTÄ TARJOUSPYYNTÖ