Skip to main content

Maker3D Oy:n 3D-tulostuspalvelu on siirtynyt RP-Case Oy:lle 1.8.2023

RP-Case Oy jatkaa Makerin 3D-tulostuspalvelua ja tiedossa on uusia investointeja tuotannon laitteisiin, tuotannon tehostamiseen sekä kilpailukyvyn kasvattamiseen.

Maker3D Oy palvelee asiakkaita edelleen pienoismalli- ja tuotekehitysprojekteissa kuten ennenkin.

RP-Case Oy?

RP-Case nimi juontaa juurensa vuoteen 2007 jolloin RP-Case perustettiin ja toimialana oli 3D-tulostuspalvelu sekä pikavalmistus.

“Oltiin 3D-tulostushypessä heti alusta mukana ja tuotanto pyöri itseasiassa meidän autotallissa usean tulostimen voimin 24/7. Kasvoimme Suomen suurimpien palveluntarjoajien joukkoon ja tehtiin jo silloin Maker3D:n Jarkon kanssa yhteistyötä. Se oli mahtavaa aikaa, konsultointeja ja luentoreissuja riitti. Omat rahkeet eivät jatkuvaan kasvuun silloin kuitenkaan riittäneet joten liiketoiminta siirtyi Multiprintille, josta se päätyi Granolle, sieltä Makerille ja sieltä nyt takaisin meille.

“Tehdään Jonnan, Tonyn ja Kimmyn kanssa taas parhaamme, että saadaan asiakkaillemme parasta, nopeinta, kilpailukykyisintä ja laadukkainta palvelua kuten aikanaankin. Makerin kanssa yhteistyö jatkuu ja autamme toisiamme puolin ja toisin”.

Mitä tämä käytännössä tarkoittaa?

Maker3D keskittyy 3D-tulostimien myyntiin, materiaaleihin, varaosiin, huoltoihin ja tukeen sekä oheislaitteiden ja -tarvikkeiden toimittamiseen.

Maker jatkaa myös asiakaskohtaisilla projekteilla kuten pienoismallien valmistuksella sekä asiakkaiden tuotekehitysprojekteilla.

RP-Case Oy jatkaa Maker3D Oy:n tulostuspalvelua Lahdessa uusilla tuotanto- ja jälkikäsittelylaitteilla. Vuosia jo Makerin palvelutuotantoa pyörittäneet veljekset Tony ja Kimmy Puronranta jatkavat uuden yhtiön palveluksessa.

Yhtiö tulee investoimaan erityisesti SLS ja SLA-tulostustekniikoihin sekä tuotteiden jälki- ja pintakäsittelyyn. Myös ISO9001-laatujärjestelmän rakentaminen on aloitettu.

Toivotamme uudet sekä vanhat asiakkaat lämpimästi tervetulleiksi !

Projekti- ja pienoismalleissa teitä palvelee edelleen Maker3D:ltä Svante Knuus ja Peter Broberg.

Maker3D Oy/3D-tulostus.fi
Laivakatu 3
00150 Helsinki
sales@maker3d.fi
+358102355140

1.8.2023 lähtien tulostuspalveluasioissa Teitä palvelee:

RP-Case Oy
Laatukatu 7
15680 Lahti
sales@rpcase.com
www.rpcase.com