Skip to main content

On se hetki vuodesta, kun meidät on mahdollista tavara Tampereella järjestettävillä Alihankintamessuilla. 21.-23. syyskuuta löydät meidät osastolta C719, jossa olemme yhdessä Hetitecin kanssa. Näin liki kahden vuoden “messuttoman” ajan jälkeen asiakasrajapinnassamme tuntuu olevan jo patoutunutta tarvetta tapahtumille. Kiva nähdä, tavataan Tampereella!

Jos paikka ei ole entuudestaan tuttu niin näppää naviin osoite:
Tampereen Messu- ja Urheilukeskus
Ilmailunkatu 20, 33900 Tampere
Messut ovat avoinna ti–ke klo 9–17, to klo 9–16

Saapuminen messuille ja info
Tapahtuman verkkosivut

Maker3D osaston C719 tärpit

Formlabs

Messuille pitää tuoda aina uutta näytettävää ja niin teemme myös tällä kertaa. Tammikuussa 2021 alkoi Suomessa maailman suosituimpiin 3D-tulostusbrändeihin kuuluvan Formlabsin uusimman resiinikoneen jakelu – Formlabs Form 3L on nyt virallisesti ensimmäistä kertaa esillä Suomessa järjestettävässä tapahtumassa. Form 3L 3D-tulostin on suunniteltu ammattikäyttöön ja ennen kaikkea suurien osien valmistamiseen erityisesti aloille, joissa vaaditaan nopeaa, luotettavaa, tarkkaa ja helppokäyttöistä 3D-tulostinta.

Ultimaker

Ultimaker on Suomen suosituin yhteiskäyttötulostin ja vakiinnuttanut paikkansa ammattikäytössä erityisesti tuotekehitysorganisaatioiden työkaluna prototyyppivaiheissa  sekä tuotantojen työkaluvalmistuksessa. Helppokäyttöisiä, monipuolisia ja luotettavia Ultimaker 3D-tulostimia löytyy Suomesta jo noin 1200 kappaletta. Ultimakerin lippulaivamalli Ultimaker S5 Pro Bundle on esillä osastollamme.

Syyskuun 2021 ajan Ultimakerin 10v synttäreiden kunniaksi meillä on käynnissä kampanja Ultimaker S5 -10%!

Ruiskuvalulaatuiset 3D-tulosteet

Messuilla esittelemme kolme suosituinta resiiniämme, joilla voimme valmistaa parhaimmillaan ruiskuvalulaatuisia tuotteita nopeasti ja toimittaa ne jopa tilauspäivänä. Materiaalit ovat pinnanlaadultaan ja mekaanisilta ominaisuuksiltaan hyviä, UV-suojattuja ja sopivat sellaisenaan lopputuotekäyttöön myös vaativampiin olosuhteisiin. Lue lisää materiaaleista.

T&K -projektit

On ollut ilo huomata, että tuotekehitykseen on alettu taas panostamaan. Tutkimuksien mukaan mitä enemmän yritykset panostavat kehitykseen, sitä paremmin niillä menee tulevaisuudessa. Tule tutustumaan viimeaikoina tuottamiinne projekteihin.

Case Respiray, Case Pindora, Case Brightplus

Nähdään messuilla!

Ystävällisin terveisin,

Jarkko Lohilahti
CEO, Founder – Maker3D
+358400565641
jarkko.lohilahti@maker3d.fi