Skip to main content

Ultimaker 3D-tulostimet osaksi peruskoulun opetussuunnitelmaa

  

Havaijilla Oahun saarella sijaitseva Kailua Elementary School katsoo tulevaisuuteen.

Otettuaan käyttöön Ultimakerin 3D-tulostimet teknologiaa käsitteleville kursseille, koulu huomasi sen kasvattavan oppilaissa sitoutuneisuutta ja yhteistyön tuomia mahdollisuuksia opetusyhteisössä.

18 vuotta Havaijin opetusministeriössä työskennellyt Greg Kent ymmärtää, kuinka tärkeää on rohkaista oppilaita luovuuteen uusimman teknologian avulla. Opettajat ovat nopeasti sopeutuneet ensimmäistä vuotta käytössä olevat Ultimakerin 3D-tulostimiin ja ovat innoissaan integroineet 3D-tulostuksen keskeiseksi osaksi koulun opetussuunnitelmaa.

Gregin mukaan yksi tärkeimmistä syistä valita Ultimaker oli aktiivinen verkkoyhteisö sekä opettajille suunnattu Ultimaker Pioneer program. Päästyään itse käyttämään 3D-tulostinta, hän huomasi kuinka johdonmukainen ja soveltuva se on koulutustilaisuuksiin. Käytössä niiden on todettu olevan kestäviä, luotettavia ja helppokäyttöisiä.

Tällä hetkellä koululla on käytössä yksi Ultimaker 2+ sekä kaksi Ultimaker Extended+ -tulostinta ja toiveikkuutta saada niitä lisää.

Lähde: ULTIMAKER