Skip to main content

Syksy on sadonkorjuun aikaa, kun kasvit ovat kypsiä ja riittävän suuria. Tällä kertaa minulla on oikeus laittaa omat tarpeeni yritykseni edelle, joten ajattelin kertoa ennen varsinaista sisältöä jo synnärillä pari päivää sitten kertaalleen jännittämässä käyneenä; esikoislapseni syntyy lähipäivinä.

Kulunut vuosi on ollut kehityspainotteinen. Olemme panostaneet voimakkaasti Maker3D:n kykyyn siirtää voima uudelle vaihteelle ja pitää lakki päässä, mutta jalat maassa. Haihatteluun ei ole varaa. Business Finlandin tukeman Kiito-projektin myötä olemme saaneet taustallemme merkittävän sijoittajan (linkki tiedotteeseen) sekä kehitettyä uutta liiketoimintasuunnitelmaa palkattujen konsulttien avulla – Tulemme esittämään uuden, fokusoidumman ja täsmennetyn palvelumoduleista koostuvan konseptin.

Odotan tulevaa syksyä innolla. Vuoden mittaan hankituilla, toimitusjohtajakoulussa opetetuilla uusilla analytiikkatyökaluilla olen mitannut markkinoita ja niiden tilaa. Vahvat positiiviset signaalit osoittavat käyrän nousevan. Alamme olla vaiheessa, jossa olemme pystyneet vastaamaan takavuosina paisuneen hypen väitteisiin. Ehkä on itsellänikin aika nostaa pää ylös ja olla ylpeä – kova työ alkaa tuottamaan tulosta.

Nyt kun tämä meni jo ihan omien hommien lässytykseen niin ajattelin vielä kehua perustamaani ja johtamaani yritystä Maker3D:tä – 3D-tulostuksen suunnannäyttäjää Pohjolasta. Seuraavassa syyt miksi kannattaa olla meidän asiakas. Palataan asiaan taas myöhemmin.

 

Ystävällisin terveisin,

 

 

Maker3D – viisi syytä olla juuri meidän asiakaamme

 

Laitteistomyynnin tarkkaan valittu valikoima

Edustamamme laitteistot ja materiaalit ovat maailman halutuimpia brändejä. Olemme ylpeitä saadessamme edustaa näitä tuotteita Suomessa. Toimintamme yksi kivijaloista on yrityksen perustamisesta lähtien ollut asiakaslupaus; laitteita joita käytämme itse tuotannossa, tunnemme läpikotaisin ja  voimme suositella niitä asiakkaillemme.

Silmämme ovat koko ajan auki tuoreille vaihtoehdoille ja käymme neuvotteluita myös uusien tuotteiden edustamisesta. Maailmassa käydään nyt suurta pudotuspeliä ja haluamme edetä lupaustemme mukaisesti. Mihinkään ei ole kiire.

Oma vahva 3D-tuotanto

Saimme tulevan fuusion myötä käyttöömme oman vahvan 3D-tuotannon edustettuna tärkeimmillä materiaalia lisäävän valmistustekniikan tuotantojärjestelmillä. Tällä hetkellä valmistamme tuotteita kahdella paikkakunnalla, Helsingissä ja Lahdessa.

Suunnittelutyön tehostamiseen hankittu laite ei välttämättä ole parhaimmillaan aina jokaiseen asiakaidemme tarvitsemiin sovellutuksiin. Harvoin Suomen kokoisessa maassa yritysten omaan tuotantoon kannattaa investoida jo juoksevilta kuluiltaan kalliita tuotantojärjestelmiä. On ilo palvella kokonaisvaltaisen konseptimme sekakäyttäjiä; yrityksiä joille on jo toimitettu laitteisto sekä valmistamme heidän tuotteitaan tuotannossamme.

Kauppamme palvelu

Olemme aina halunneet erottua kilpailijoista panostamalla tarkkaan palveluihin ja niiden monipuoliseen tarjontaan. Palvelumme jakautuvat tuki-,huolto-ja koulutuspalveluihin sekä suunnittelu- ja valmistuspalveluihin, joita on mahdollista räätälöidä tarpeen mukaan. Missionamme on, että jokainen toimittamamme kone vastaa aina odotuksia ja on toimintakuntoinen. Annamme tuotteillemme täyden tyytyväisyystakuun.

Vastassa on asiakaspalvelun ammattilaisia, jotka ovat aidosti motivoituneita ratkaisemaan ongelmasi huumorilla ja levveillä pohojosen murteilla höystettynä.

Meillä ei myöskään palvelua lopeteta kuitin kirjoittamiseen, vaan ongelmatilanteen sattuessa käytössäsi on maksuton käyttäjätukemme.

Resurssit

Oma kokenut henkilöstömme, ajan kanssa  ja huolella valittu asiantuntija- ja alihankintaverkosto sekä taustallamme toimiva vahva vaikuttaja Grano takaavat toimintaamme parhaat mahdolliset edellytykset ja monipuoliset palvelumodulit. Pyrimme nopeisiin toimituksiin niin tuotteiden kuin palveluiden osalta. Parhaimmillaan valmista saa jopa tilauspäivänä.

Asiantuntijuus ja kokemus

Tähän mennessä saatu menestys on ollut pitkäjänteisen työn tulos; me kuitenkin tunnemme matkamme olevan vasta alussa. Kokemusta meille on ehtinyt jo karttua useita vuosia ja on ollut hienoa seurata vierestä alan kehitystä jo viime vuosikymmenen puolivälistä. Alamme puhumaan varteenotettavista sovellutuksista, joista asiakkaamme hyötyvät jo nyt.