Skip to main content

Lahden tuotannon laajennus

– Kuuma kesä painaa päälle, eikä lämpötilan laskulle näy loppua. Erinomainen lomailusää, mutta ihan kaikkialla ei kuitenkaan lomaa vietetä. Totuttuun tapaan meidän heinäkuustamme on muodostunut työntäyteinen niin tuotantoon kuin kehitykseen keskittynyt ajanjakso. Lue miten kehitämme toimintaamme.

 

Lahden tuotannon laajennus 🏭

Organisaatiomme on painanut pitkää päivää saadakseen laajennetut tuotantotilat valmiiksi ennen syksyn tuotantokiireitä. Pahin vaihe on nyt ohitettu ja kaikki koneet ovat huollettu ja asennettu tuotantokuntoon. Uudet tilamme vastaavat, niin pinta-alaltaan kuin ominaisuuksiltaan kasvavan kysynnän vaatimuksiin ja tukevat kasvustrategiaamme. Tämä on tärkeä palanen uusien sovellutuksien kehittämisessä.

 

 

Pääkontorimme on siellä missä kuhisee

Pääkonttorimme on ja pysyy Hernesaaressa. Hernesaaren toimipisteessämme hallinnollisten toimien lisäksi teemme tuotesuunnittelua, järjestämme asiakastapaamisia sekä tarjoamme erityisesti PK-seudun suunnittelutoimistojen palveluun kehitettyä pikatulostusta. Pikatulostuspalvelumme toimittaa tulosteet 1-3:ssa arkipäivässä kehä 3:n sisäpuolelle. Tästä olemme saaneet erityisen paljon kiitosta.

Tutustu 3D-tulostuspalveluun

Lue Lehdon asiakastarina

Maker3D ja Grano3D tiedottaa

 

Laitteistomyynti – 3D-tulostuskauppa – 3D-tulostus.fi

Olemme yhdessä asiakkaidemme kanssa todenneet työpöytätulostimien hyödyllisyyden yritysten tuotekehityksen nopeuttamisessa. Vaativammat tulosteet sekä isommat sarjakoot tehdään sitten tuotantokoneilla. Showroom-tilamme ovat Helsingin Hernesaaressa – Tule tutustumaan maailman halutuimpiin tulostinbrändeihin!

Lue 3D-tulostuskaupan heinäkuun uutiskirje

Ultimaker S5 – Uusi odotettu malli johtavalta valmistajalta – Toimistotulostamisen ykkönen

Formlabs Form 2 – Moninkertainen testivoittaja SLA-tulostin

 

Ystävällisin terveisin