Skip to main content

NYT ULTIMAKER MYÖS SUOMESTA

Olemme aloittaneet maineikkaan Ultimaker 3D-tulostimen edustamisen Suomessa. Ultimakerin mallistoa on esillä Tampereella järjestettävillä Alihankinta 2015 -messuilla osastollamme C713. Asiantuntijamme esittelevät laitteistoja ja vastailevat kysymyksiin.

3D-mallinnettujen osien kuten erilaisten komponentien tiedonsiirto digitaalisesti reaaliajassa tekee 3D-tulostukselle pysyvää jalansijaa, etenkin kansainvälistä toimintaa harjoittavien yritysten tuotannossa. Ultimaker on helppokäyttöinen, hiljainen, nopea, luotettava ja tarkka plug and play 3D-tulostin, joka soveltuu teollisuuskäytön lisäksi myös oppilaitos-, toimisto- ja kotikäyttöön.

Nopea prototypointi, työkaluvalmistus ja lopputuotteet ovat vain pintaraapaisu 3D-tulostuksen mahdollisuuksista. Ultimaker 3D-tulostimien ympärille on muodostunut yli 5 000 henkilön yhteisö, joka vie tulostimen ja sovelluksien kehitystä jatkuvasti eteenpäin. Sosiaalisessa mediassa on viitteitä Ultimaker 3D-tulostimilla tehtyihin tulosteisiin, joita löytyy aina tekokäsistä GoPro-kameroiden telineisiin asti.

Ultimakerin mallit ovat nyt tilattavissa verkkokaupastamme www.3d-tulostus.fi. Tulostimen tilauksen yhteydessä suosittelemme hankkimaan Kreativo Akademy:n käyttöönottokoulutuksen. Asiantuntijamme tulevat organisaatioosi vastaamaan kysymyksiisi ja opettamaan 3D-tulostimen käyttämistä. Ota yhteyttä niin kartoitetaan yhdessä teille sopivin vaihtoehto.

Ystävällisin terveisin:

Jarkko Lohilahti
Maker3D