Skip to main content

Pari lausetta alakuu, että nääki tiiät mikä on meikkeri.

Se on Maker3D, oululaisten vuonna 2012 Helsinkiin perustama 3D-tulostusalan palveluyritys. Vaikka me emme ole enää start up niin kyllä tämä touhu vähän välillä start up -meiningiltä vaikuttaa. Meillä tulostetaan ja toimitaan kahdesta tukikohdasta käsin, Helsingin Hernesaaressa ja Lahdessa. Kaikki helsinkiläiset ainakin tietää missä on Hernesaaren siilot, siellä on myös meidän toimisto. Mereen on matkaa 10 metriä.

Maker3D:llä toiminta jakaantuu karkeasti kahteen osa-alueeseen, tulostuspalveluun ja 3D-tulostuslaitteistoja myyvään 3d-tulostus.fi -verkkokauppaan. Tulostuspalvelun toimintaa emme avaa tässä sen enempää, sillä haemme nimenomaan laitteistokauppamme tiimiin myyntiedustajaa vahvistamaan kasvavaa toimintaa.

Se, ettei yöpöydältäsi löydy 3D-tulostinta, ei ole ongelma, meiltä opit tarvittavan. Sinulta pitää kuitenkin löytyä oikeasti aito kiinnostus alaa kohtaan. Me emme edellytä ymmärrystä 3D-tulostimista, mutta me edellytämme digitaalisen myynnin osaamista. Se, ettet puhu oulua annetaan anteeksi, mutta englantia pitäisi osata puhua ja kirjoittaa. Yleisesti ottaen IT- taidot olisi hyvä hallita paremmin kuin semiok. Näyttöjä tuloksellisesta myyntityöstä pitää myös löytyä.

Nyt haetaan myyjää, mutta “All you can imagine is real” – Makerilla mahdollisuudet edetä uralla ovat rajattomat.

Kaikesta voi kuulemma yleensä neuvotella, mutta tästä ei tingitä: Henkilön jonka palkkaamme, on oltava itseohjautuva. Itseohjautuvuudella tarkoitetaan ihmisen kykyä toimia ilman ulkopuolisen ohjauksen ja kontrollin tarvetta. Siis kykyä johtaa itse itseään. Toinen tärkeä juttu koko yhteisön kannalta on, että positioon tuleva henkilö on huumorintajuinen ja hauska, vaikka sitten edes omasta mielestään. Meikkerillä kukaan ei ole normaali.

Eduksi lisäksi luetaan myös jonkin teollisuuden alan ja sen toimijoiden tuntemus, kuten esimerkiksi elintarvikealan.

Tässä speksit. Eli digitaidot hallitseva myyjä haussa. Laita vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen + CV osoitteeseen rekry@maker3d.fi

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.