Skip to main content

Halusimme tarjota 27.6.2019 Formlabs Roadshown osallistujille monipuolisen, tehokkaasti käytetyn mutta silti rennon parituntisen, jossa pääosassa olisi uusi Form 3. Osasimme odottaa jo etukäteen, että Form 3 -laitteiston julkistaminen saisi kiinnostuneet liikkeelle, mutta silti näin huomattava eri alojen osaajista koostunut osallistujamäärä nosti Maker3D:n väen huulille hymyn.

Tilaisuuden avasi itseoikeutetusti Formlabsin myyntijohtaja Marlou De Jong. Marloun reilu puolen tunnin presentaatio oli tehokas tiivistelmä Form 3:sta ja sen uudistuksista. Uusi LFS -tekniikka kykenee mm. tuottamaan laadukkaampia osia vähemmällä jälkikäsittelyllä. Oli mukava huomata myös yleisön osallistuvan esitykseen kysymyksin ja tarkennuksin Form 3:sta. Keskustelua olisi riittänyt vielä toisen puolen tunnin verran ja sitä jatkettiinkin “virallisen” osuuden päätyttyä.

Tapahtuman jälkeen lähetetyistä palautekyselyistä saimme erityisen paljon kiitosta vieraspuhujien kiinnostavista presentaatioista. Jokaisella oli jotain uutta tarjottavaa.

Vieraspuhujat ja puheenvuorojen aiheet (huom. puheenvuorot ladattavissa):

Vesa Siren esitteli 3D-skannausta ja skannatun datan käsittelyä.

Vieraspuhujien osuuden jälkeen tilaisuus jatkui sangrian ja naposteltavien merkeissä. Hernesaaren tilamme täyttyi innokkasta puheensorinasta ja minglailusta. Eri alojen osaajat verkostoituivat tehokkaasti, mikä oli toiveenamme tapahtumaa järjestäessä. Sateinen ja pilvinen päivä kääntyi hiljalleen aurinkoiseksi kesäillaksi kun viimeiset sangrialasilliset kippisteltiin. Palaute heti tilaisuuden jälkeen oli innostunutta, positiivista ja tyytyväistä niin ohjelman kuin tarjottavien osalta. Viesti oli selvä: Lisää tällaisia tapahtumia!

Väkeä oli kivasti paikalla keskellä kuuminta kesälomakautta.