Skip to main content

Julkaisimme viime keväänä Nordic3DExpon yhteydessä yhdessä UPM:n kanssa Formi3D -materiaalin. Ruotsalainen AddNorth julkaisi vastikään materiaalista uuden version, jonka olemme ottaneet nyt tuotantokäyttöön. Materiaalia on saatavilla valkoisena, mustana ja puunvärisenä.

“Olemme saaneet optimoitua materiaalin tuotantovarmuuden ja laadun erittäin hyväksi. Materiaalilla tuotettuja osia on kyselty nyt niin paljon, että päätimme lisätä materiaalin tuotantomme valikoimaan. Materiaalilla valmistettuja osia tuottamme Hernesaaren toimipisteessä Ultimaker S5 -tulostimilla.” – Svante Knuus, Projektit, Osakas – Maker3D

Materiaali on myös hankittavissa omaan käyttöön verkkokaupastamme. 

Materiaali on PLA-sidosaineeseen yhdistetyn sellukuitujen seosmateriaali, jonka ominaisuuksia ovat esim. hyvät siltatulostusteet ja omalaatuinen pinta tulosteissa. Materiaali on monipuolisesti jälkikäsiteltävissä.

Materiaali sopii erityisesti arkkitehtuurisiin malleihin tai kappaleisiin missä halutaan materiaalin tuottamaa mattapintaa. Materiaali soveltuu kuitenkin monipuolisesti erilaisiin sovellutuksiin joista voit kysyä lisää asiakaspalvelustamme.