Skip to main content

Tiedotimme taannoin biopohjaisten 3D-tulostukseen sopivien raaka-aineiden kehitysyhteistyöstä Oululaisen BrightPlus- yhtiön kanssa. Materiaalien ominaisuuksia ja tasalaatuisuutta on saatu hiottua ja nyt on vuorossa BrightBio -tuoteperheen lisääminen 3D-tulostuspalvelumme valikoimaan.

BrightBio -tuoteperheen tuotoksia on saatavilla 3D-tulostuspalvelustamme kolmena eri versiona. Nämä teollisuuden hyödyntämättömista sivuvirroista kehitellyt materiaalit sopivat ominaisuuksiltaan lopputuotevalmistukseen erityisesti tuotteissa, joiden ydinfokuksena on kestävä kehitys. Materiaalia voi hyödyntää myös prototyyppivaiheiden tuottamiseen ennen varsinaisen massavalmistuksen aloitusta. Saatavilla on myös ruiskuvaluun sopiva granulaatti.

Oululaisen BrightBio -materiaaliperheen tuotteissa hyödynnetään kestävän kehityksen ja kiertotalouden mukaisesti eri teollisuussektoreiden sivuvirtoja metsäteollisuudesta maatalouteen, jotka muutoin päätyisivät hyödyntämättöminä takaisin luontoon. Valitsemalla BrightBio -materiaalit olet siis mukana esimerkiksi vähentämässä kiertotalousvajetta.

Mikäli kiinnostuit materiaalin mahdollisuuksista – ole yhteydessä tulostuspalvelumme asiakaspalveluun. Tiedotamme jatkossa lisää materiaalien ominaisuuksista ja sovellutuskohteista.

PS. Minkä tuotteen sinä valmistaisit biopohjaisesta raaka-aineesta? Haluamme löytää uusia sovellutuksia ja nähdä kiertotalousmateriaalien yleistyvän yhteiskunnassamme.

Ystävällisin terveisin,

Jarkko Lohilahti
CEO, Founder – Maker3D
jarkko.lohilahti@maker3d.fi
+358400565641