Skip to main content

UUSI ULTIMAKER S5 ON JULKAISTU!

 

Ulti_10_1

Suuret tulosteet

Uusi kolme kertaa suurempi tulostustilavuus on mitoiltaan 330 x 240 x 300 mm. Kammion tilavuudesta huolimatta koneen fyysinen koko on pidetty kompaktina.

 

Ulti_9_1

 

Parempi tulostusympäristö

Integroidut ovet auttavat pitämään tulostimen lämpötilan tasaisempana vähentäen lämpövääristymiä tulostuksen aikana, parantaen tulostusjälkeä, luotettavuutta sekä koneen turvallisuutta. Uusi alumiininen erikoistulostusalusta tulee saataville syksyllä 2018.

Ulti_Yhdes_1

 

Kosketusnäyttö

4.7 tuuman kosketusnäyttö helpottaa tulostimen käyttöä tarjoten esikatselun tulosteesta, visuaalisen ohjeistuksen huoltotoimenpiteisiin sekä näyttää käytössä olevat ytimet ja materiaalit.

 

Ulti_7_1

 

Älykäs materiaalin vaihto

Tulostin tietää kun materiaali on loppumassa tulostuksen aikana. Uusi ominaisuus ohjaa tulostuksen tauolle keskeyttäen työn ja ilmoittaa materiaalin vaihtotarpeesta. Materiaalin vaihdon jälkeen tulostus jatkuu normaalisti.

 

Ulti_8_1

 

Helppo tulostusytimen ja filamentin vaihto

Tulostin tunnistaa käytettävän materiaalin ja tulostusytimen automaattisesti*, jonka vuoksi niiden vaihtaminen on vaivatonta ja nopeaa. Tulostimeen on saatavilla 0.25mm**, 0.4mm ja 0.8mm ytimiä.

 

Ulti_yhdes_2-2

 

 

Automaattinen tulostusalustan kalibrointi

Tarkka kalibrointi on edellytys hyvälle tarkkuudelle ja tulostusjäljelle. Ultimaker S5:n tulostuspäässä oleva sensorointi mittaa useista pisteistä kompensoiden Z-akselin oikealle tasolle.

 

Johtava viipalointiohjelma ja materiaalit

Ultimakerin Cura on suosittu, edistyksellinen sekä helppokäyttöinen viipalointiohjelma. Ultimakerin materiaalit soveltuvat hyvin erilaisiin käyttökohteisiin. Materiaalien kehitykseen on käytetty paljon aikaa, jotta on saavutettu paras yhteensopivuus laitteiston, ohjelmiston ja materiaalien välillä. Cura -ohjelmistossa on valmiit materiaaliprofiilit Ultimakerin filamenteille, sekä mahdollisuus tehdä ja ladata omia profiileja muiden valmistajien filamenteille.

 

New_and_improved_Ultimaker_App-1

 

Tarkemmat tekniset tiedot löydät verkkokaupastamme: ULTIMAKER S5