Skip to main content

Terveiset Sähkö Tele Valo AV -messuilta

Loppuunmyydyt messupaikat yli 200 näytteilleasettajalle kertoo kolmepäiväisen Jyväskylän SähköTeleValoAV -messujen alan ammattilaisten tärkeimmästä kohtaamispaikasta Suomessa. Bussilasteittain ja messujunilla ympäri suomen tulleita kävijöitä kertyi yhteensä yli 14 000.

Messuille meno oli hyvä ja tärkeä päätös, sillä kyseessä oli varsin otollinen tilaisuus kartoittaa alalla olevien yritysten tietoisuus 3D-tulostustekniikan tuomista mahdollisuuksista.

Hallia kiertäessä juteltiin ja haastateltiin alan yrittäjiä. Yllättävintä oli ehkä todeta, miten vähän tai oikeastaan juuri ollenkaan sähköpuolella on 3D-tulostustekniikkaa hyödynnetty. Vasta ensimmäisiä askelia alalla ottava tekniikka on varsin vieras monelle eikä sen tuomia mahdollisuuksia ole osattu ottaa käyttöön.

Tosiasiassa ollaan tilanteessa, jossa alalla ensimmäisten joukossa 3D-tulostuksen mahdollisuuksiin havahtuvat, ovat jättiaskeleen verran muita edellä oman yritystoimintansa kehittämisessä. Oman liiketoiminnan sekä palveluiden tason ja laadun parantamisen potentiaaliset mahdollisuudet 3D-tulostuksella ovat varsin mittavat luoden samalla myös selkeää kilpailuetua muihin nähden.

Kaiken kaikkiaan messut olivat hyvä ja positiivinen kokemus. Tarjoamamme monipuoliset palvelut herättivät paljon kysymyksiä ja kiinnostusta siitä, miten omalta osaltamme pystyisimme edesauttamaan yrityksiä ottamaan 3D-tulostuksesta saatavat hyödyt osaksi heidän omaa liiketoimintaansa.

NÄHDÄÄN TAAS!