Skip to main content

Maker3D osallistui Tampereella järjestettyihin Alihankinta-messuille 27.-29.syyskuuta. Tapahtuma oli kannaltamme erittäin onnistunut; saapuihan paikalle 18422 vierailijaa. Tuottamamme projektit, joissa suunnittelemme tuotteet valmistettavaksi materiaaleja lisäävillä tekniikoilla herätti alihankintateollisuuden mielenkiinnon. ”Kaikilla” tuotteita suunnittelevilla tai valmistavilla yrityksillä on tarkemman kartoituksen jälkeen käyttöä 3D-tulostukselle. Ensimmäiset ovat olleet jo liikkeellä.

Edustamiemme laitteistojen vetovoima alihankintateollisuudessa oli käsinkosketeltavaa. Konkreettisten esimerkkien myötä on selkeää, että 3D-tulostus parantaa työntekijöiden luovuutta ja tehostaa yritysten toimintaa. Näin syvältä seurattuna 3D-tulostus on lunastamassa lupauksensa ja tarina on vasta alussa. Materiaalit ja sovellutukset kehittyy nopeasti ja huipulla pysyminen vaatii aikaisempaa enemmän tietojen päivitystä. Ensi kuussa matkamme jatkuukin Formnext -messuille Frankfurthiin.

Kiitos messuosastomme vieraille. Järjestimme messuilla arvonnan, johon osallistui suuri määrä osanottajia. Manuaalisten tietojen kirjaus on vielä käynnissä. Julkaisemme arvonnan voittajan ensi viikolla. Arvonnan kohteena oli Ultimaker 2+ 3D-tulostin suosittelemallamme aloituspaketilla.

Terveisin

Jarkko Lohilahti

Founder, CEO – Maker3D