Skip to main content

Uusi laite, uudet mahdollisuudet

Formlabs Form 3L -laitteisto on saapunut Hernesaaren toimipisteeseen. Kone on asennettu ja tuotanto on käynnissä. Millainen on tulostustarpeesi? Soita 0102355140 tai lähetä tarjouspyyntö asiointi@maker3d.fi 

Tutustu tuotteeseen 3d-tulostus.fi -laitteistokaupassa Formlabs Form 3L

Formlabs Form 3L SLA-koneen tulostuskammion koko on 335x200x300mm. Laitteistossa on käytössä kaksi laseryksikköä ja erittäin monipuolinen materiaalivalikoima.

Maker3D ja Formlabs

Olemme edustaneet Formlabs -3D-tulostuslaitteistoja vuodesta 2016 saakka. Formlabs -laitteistotoimituksia on meille kertynyt reilu kaksisataa kappaletta. Strategiassamme on ollut tehdä palvelua edustamillamme laitteistoilla ja siinä Formlabs on palvellut myös erinomaisesti. Uusi Form 3L vahvistaa Formlabs -tuotantoamme, josta löytyy myös aiemmin toimituksessa olleita 3-sarjalaisia sekä myös edelleen käytössä olevia edellisen sukupolven Form 2 -koneita. Laitteistovalmistajan suosiosta kertoo, että Form 2:sta on toimitettu maailmanlaajuisesti 50 000 kappaletta. Laajan materiaalivalikoiman ansiosta Formlabsin laitteistot ovat mahdollistaneet asiakasrajapinnassa monipuoliset sovellutuskohteet.

Form 3L -3D-tulostimen tarkkuus on erinomainen

Formlabs tuotteet kaupassa

Aloitamme tuotteen esittelyt helmikuussa. Oletko kiinnostunut laite-esittelystä? 

Ystävällisin terveisin


Jarkko Lohilahti
CEO, Founder – Maker3D
jarkko.lohilahti@maker3d.fi
+358400565641

Tutustu 3D-tuotantomme kalustoon ja materiaaleihin.