Skip to main content

EUROMOLD 3-6.12.2013 (Frankfurth)

By 5.12.201313 joulukuun, 2013Yleinen

Saksan Frankfurthissa järjestettävät Euromold-messut tarjoavat kävijöilleen uusimpia työkaluja yrityksien tuotannon kehittämiseen. Kolmessa suuressa messuhallissa satoja näytteilleasettajia esittelemässä uusimpia tuotteitaan ja palveluitaan suuren maailman meiningillä. MAKER3D:n osalta messuille tulimme seuraamaan ainetta lisäävän (3d-tulostuksen) valmistustavan synnyttämän ”hypen” tuomia näytteilleasettajia, 3DFactoriesin pyynnöstä ja osallistumaan Firpan(Suomen pikamalliyhdistys) vuosipalaveriin.

3DFactories messuilla

[flagallery gid=7 name=Gallery]

3DFactories oli näyttävästi mukana messuilla ja messupaikalla riitti kuhinaa. Tulevaan vuoteen he tarjoavat kuutta erilaista 3D-tulostinmallia. Kaikki koneet perustuvat FDM-tekniikkaan. Ensi vuonna julkaistaan myös SLS-tekniikan kone.

Firpan vuosipalaveri

Firpan vuosipalaveri järjestettiin keskiviikona 4.12 Marriot hotelissa. Maker3D oli mukana neljän henkilön voimin. Kokouksessa oli mukana kolmisenkymmentähenkilöä. Uusi hallitus päätettiin ja toimintastrategia vuodelle 2014. Kokouksen jälkeen siirryimme illanviettoon ja keskustelemaan ainetta lisäävän valmistutavan tuomista mahdollisuuksista.

Terveisin

Jarkko Lohilahti