Skip to main content

Olemme nopeasti kasvava vuonna 2012 perustettu 3D-tulostukseen keskittynyt yritys. Toimipisteemme sijaitsee Helsingin Hernesaaressa. Yrityksemme toiminta perustuu 3D-tulostuspalveluiden, suosittujen työpöytätulostimien jälleenmyyntiin verkkokaupassamme sekä tulostimien ohessa toimitettaviin huolto- tuki -ja koulutuspalveluihin. Yrityksemme työllistää tällä hetkellä kuusi työntekijää.

Tehtävän kuvaus:

Etsimme yritykseemme monitaitoista toimistosihteeriä. Taloushallinnon tunteminen on välttämätöntä, sillä tehtäviin kuuluu mm. myynti -ja ostolaskujen hallinta, reskontrat, palkanlaskenta ja talousraportointi. Työnkuvaan kuuluu oleellisesti myös asiakaspalvelu, yleiset toimistotyöt ja esim. matkavaraukset. Etsimämme henkilö toimii yrityksen omistajan ja toimitusjohtajan ”oikeana kätenä” eli henkilön on oltava täsmällinen, jämäkkä ja huumorintajuinen. On tärkeää kyetä tekemään montaa asiaa yhtä aikaa ja kestämään ajoittain hektistä aikataulua. Hyvä stressinsietokyky on tehtävässä välttämätön. Yritystoiminnan jatkuvasti kasvaessa tehtävää on mahdollista muokata henkilön oman osaamisen ja kiinnostuksen myötä.

Työ edellyttää:

+ Aikaisempaa kokemusta taloushallinnon työtehtävistä

+ Kykyä tehdä työtä ja päätöksiä itsenäisesti

+ Kielitaitoa, englanti välttämätön, muut kielet lasketaan eduksi

+ Rentoa mieltä ja kykyä sopeutua hektiseen ympäristöön

+ Procountor -ohjelmiston osaaminen lasketaan eduksi

Tarjoamme:

Työpaikan rennossa, omalaatuisessa ja joustavassa yhteyisössä, jossa emme kyttää minuuttiaikatauluja. Saat käyttöösi oman työpisteen ja miellyttävän Telakkarannan teollisuusmaiseman.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen osoitteeseen rekry@maker3d.fi . Ole nopea, paikka taytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.