Skip to main content

Ilmoitamme ylpeänä että Maker3D on miniFactoryn uusi jälleenmyyjä pohjoismaissa. Maker3Dllä on yli 7-vuoden kokemus lisäävästä valmistuksesta ja he ovat johtava 3D-tulostimien toimittaja Suomessa. Heillä on kokemusta lukuisista eri toimialoista ja projekteista. Laaja tietopuoli ja kokemus takaavat ammattitaitoisen palvelun heidän asiakkailleen.

”Kykenevä avoimien parametrien tulostin on elintärkeä meidön tuleville, mm. Avaruustekniikan projekteille.” – Joni Kumpulainen, Myyntipäällikkö, Maker3D

Maker3D on työskennellyt lisäävän valmistuksen parissa yli 7-vuotta. Tänä aikana, he ovat työskennelleet laajasti eri toimialoilla ja erilaisten projektien parissa. Nyt he ovat huomanneet tarpeen materiaaleille joita ei voida tulostaa heidän aiemmin myynnissä olleilla tulostimilla. Hyviä esimerkkejä ovat heidän asiakkaansa auto- ja avaruusalalta, joiden käyttöön miniFactory Ultra on ideaalinen tulostin. Mahdollisuus korvata metallikappaleita on päätekijä tulostimen hankinnassa joka kynekee valmistamaan kappaleita ultramuoveista.

Oman tulostuspalvelun lisäksi Maker3D haluaa tarjota asiakkailleen tietotaitoa ja laitteistot lisäävään valmistukseen. Nykyään useimmat asiakkaat eivät hyödynnä kuin murto-osan lisäävän valmistuksen mahdollisuuksia. MiniFactory Ultra tuo näitä mahdollisuuksia lähemmäksi asiakasta, jotta heidän ei tarvitse turvautua haastavampienkaan FDM materiaalien ja kappaleiden kanssa tulostuspalveluun. Pääsyy partneroitumiselle oli tietotaito joka näkyy miniFactory Ultran toteutuksessa ja sen käytön helppoudessa.

”Olemme tunteneet miniFactoryn henkilöstön koko yrityksemme historian ajan ja pidämme heidän toimintamallistaan. Valitsemme myyntiin vain laadukkaita tuotteita yrityksiltä joiden toimintaan voimme luottaa täysin.” – Joni Kumpulainen

Tietotaitoa loppuasiakkaalle

Riku Hietaranta, miniFactoryn tekninen asiantuntija

”3D-tulostus on uusi tapa valmistaa lopputuotteita ja työkaluja ultramuoveista. Olemme huomanneet että tätä uutta valmistustapaa ja ultramuoveja ei ole otettu vielä käyttöön kuin pienessä osassa yrityksiä jotka voisivat hyötyä niistä. Meidän tavoitteenamme on jakaa tietoa aiheesta mahdollisimman paljon niille ketkä voisivat siitä hyötyä.

Tuotteen esittelytilaisuudet ovat hyvä tapa jakaa tätä tietoa. Jos sinulla herää kiinnostus aiheeseen ja haluat kuulla lisää siitä miten voisit hyödyntää ultramuovien 3D-tulostusta, osallistu meidän tilaisuuksiin. Seuraavaksi löydät meidät Alihankintamessuilta Tampereelta 24-26 syyskuuta. Maker 3Dn ammattitaitoinen väki löytyy osastolta C719. Tule juttelemaan ammattilaisten kanssa siitä miten juuri sinä voisit hyödyntää 3D-tulostusta. Tehtävämme on tehdä teidän tuotantoprosesseistanne virtaviivaisempia ja kustannustehokkaampia.”

 

 

 

 

Joni Kumpulainen

Head of Sales

Tel: +358 10 235 5143

E-Mail: myynti@maker3d.fi

Linkki tuotesivulle