Skip to main content

Hei,

Olen asettanut perustamani yrityksen alkumetreillä tietynlaisia merkkipaaluja saavutuksille. Nyt näin 2019 vuoden lopulla huomaan taas yhden täyttyneen. 1000 konetta on toimitettu.

Aloitimme laitteistomyyntimme 2013 keväällä edustamalla 3DFactoriesia. Todenteolla kuitenkin toimitukset alkoivat 2015 kun saimme Ultimakerin edustuksen. 80% toimitetuista laitteistoista kantaa tämän laitteistovalmistajan merkkiä.

Ultimaker edustuksen myötä olen päässyt vierailemaan paikoissa, jonne minulla ei tavallisesti olisi ollut mitään asiaa ilman puolustusvoimiemme ylimpiä arvoja tai olemalla suurimpien pörssiyhtiöidemme edustajia.

Ideologiamme peruskiviä on ollut tarjota asiakkailemme tuotteita, joita myös itse käytämme tuotannossa. Ideologiaan on kuulunut myös tarjota tuotetukea toimittamiemme tuotteiden koko elinkaaren ajalle. En halua, että yksikään toimittamistamme koneista on epäkunnossa.

Marraskuun huollon tyytyväisyyskyselyn tulokset

Marraskuussa teettämämme huollon tyytyväisyyskyselyn mukaan:

  • 83,3 % vastanneista on sitä mieltä, että yhteydenotto ja vastauksen saaminen huoltopalvelupyyntöihin on ollut mutkatonta ja ripeää.
  • 73 % mielestä huollon toiminta ja palvelu on vastannut odotuksia.
  • Yleisarvosana huoltopalveuilemme on 7,3.

Tuloksia katsellessa voin myöntää, että parantamisen varaa toki on. Olen kuitenkin suhteellisen tyytyväinen, että olemme voineet tarjota toimivan käyttäjätuen kaikille asiakkaillemme suuren maamme maantieteellisestä sijainnista riippumatta.

Näihin tuloksiin verrattuna kehityskohteet on löydetty ja tavoitteet asetettu. Katsotaan kuinka tyytyväisiä meidän palveluun ollaan ensi vuonna.

Top 5 toimitetut tuoteperheet

  1. Ultimaker 2-sarja
  2. Ultimaker 3-sarja
  3. Form 2
  4. Ultimaker S-sarja
  5. Form 3

Uutta rautaa 2019 niin myös 2020

Tänä vuonna pääsimme julkaisemaan monta uutta tuotetta. Form 3, Form 3L, Sinterit Lisa Pro, Ultimaker S3 ja Ultimaker S5 Pro Bundle. Sen lupaan, että myös ensi vuonna on tulossa uusia koneita myyntiin. Ensimmäinen julkaisu tulee jo heti Q1/2020 alkuun. Pysy linjoilla!

Kaiken keskiössä on palvelu

Olemme 3D-tulostuspalveluita tarjoava IN-HOUSE toimija. Palvelutarjoamamme on kasvanut viime vuosina monipuolisemmaksi. Sulautuminen Grano3D:n kanssa toi taas lisää mahdollisuuksia takataskuumme. Palvelumme perustuu palvelumoduleihin. Keihäänkärki on teroituksessa.


Ystävällisin terveisin,

Jarkko Lohilahti
CEO, Founder – Maker3D
jarkko.lohilahti@maker3d.fi
+358400565641