Skip to main content

3d-tulostus-icon

Messu-, skaala- ja pienoismallit

Messu- ja skaalamallien rakentaminen on erikoisosaamisaluettamme, jossa yhdistyy uuden ajan tekniikka ja vanhan ajan käsityötaito. Voimme valmistaa tuotteestasi halutussa mittakaavassa näyttävät mallit. Oli mallisi sitten teollisuuteen tai vaikkapa arkkitehtuuriin tuleva laadimme aina asiakkaan kanssa yhteistyössä suunnitelman halutun lopputuloksen saamiseksi. 3D-tulostettujen pienoismallien rakentamiseen suunnitteluun paneudumme huolellisesti ja voimme rakentaa malliin haluttuja toiminnallisuuksia tiukassakin aikataulussa.


3d-tulostus-icon

3D-tulostus

Tarjoamme laadukasta 3D-tulostuspalvelua, joka määrittää aina asiakkaan tarpeen liittyi se sitten tarkkaan tulostukseen tai materiaalille asetettaviin vaatimuksiin. Oikean tekniikan ja materiaalin valinta on haastava prosessi, jossa molenmminpuolisella vuorovaikutuksella päästään parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen. 3D-tulosteita on myös mahdollista jälkikäsitellä kuten maalata palvelumme kautta. Luomamme verkoston kautta pystymme tarjoamaan myös muita valmistusteknisiä vaihtoehtoja. 3D-tulostuspalveluamme käyttämällä erotut kilpailijoistasi ja saat etumatkaa tuotteen kehityksessä. Tuotteistamiskustannukset vähenevät ja tuotteen suunnitteluun käytetty aika pienenee.


3d-skannaus-icon

Tuotekehitys

Liittymällä kehittyvään tuotekehityskumppanuusohjelmaamme, tuotekehitysprosessisi saa lisää vauhtia. Laadimme tarvittavat sopimukset kuten NDA. Toimimme aktiivisena osana tuotekehitysprosesseissa ja tarjoamme parasta osaamistamme kehityshankkeiden prototyyppivaiheiden palvelun tuottamiseen. Takaamme luotettavan kumppanuuden ja nopeat toimitukset. Alihankintaverkostomme kautta hankimme myös muuta osaamista piensarjoista lopputuotteeseen. Aikaa säästetään tekemällä asiat kerralla oikein. Haluamme olla luonollinen osa tuotekehityshankettasi.


3d-mallinnus-icon

Prototyyppisuunnittelu

Suunnittelutiimimme toteuttaa prototyyppisi suunnitteluprojektin tehokkaalla aikataululla tuottaen lisäarvoa erityisesti nopeuttamalla projektin kulkua 3D-tulostamalla osia tai jopa koko prototyypin. 3D-tulostus mahdollistaa tuotteesi kehityksen monipuolistuvan ja suunnitteluun käytettävän ajan lyhenevän. Voimme olla myös yhdessä verkostomme kanssa toteuttamassa tuotteesi kehitystä ideasta lopputuotteeksi.