Skip to main content

ADVANCED ENGINEERING 2018

By 8.5.2018Yleinen

Valmistavan teollisuuden menestystapahtuma nyt toista kertaa Suomessa!

Advanced Engineering 2018 on kaksipäiväinen tapahtuma, joka kokoaa yhteen tulevaisuuden ratkaisut edistyksellisistä materiaaleista, suunnittelu- ja mittaustyökaluista, IOT -ratkaisuista,robotiikasta, elektroniikasta, automaatiosta ja 3D-tuotannoista. Messuilla edistyksellisen teknologian yritykset esittelevät osaamistaan ja omia visioitaan huomisesta, edistyksellisestä teknologiasta niin ostajille, liiketoiminnan kehittäjille, suunnittelijoille kuin tuotannon vastaavillekin.

Viime vuonna ensimmäistä kertaa järjestetyt messut olivat meidän osaltamme onnistuneet kaikin puolin. Tänä vuonna olemme menossa vieläkin innostuneempina kertomaan täysin uudenlaisesta palvelukonseptistamme.

Olemme laajentaneet tuotantoamme, jonka myötä pystymme tarjoamaan palveluitamme entistä tehokkaammin, parantamaan laatuamme ja tarjoamaan monipuolisempia palveluita. Mukana messuilla on tietenkin myös uusi Ultimaker S5 työn touhussa.

Paljon uutta on siis luvassa!

Tule kuulemaan, miten voisimme auttaa ja kehittää kokonaan uusia toimintatapoja yrityksellenne taikka vahvistaa jo olemassa olevia toimintamallejanne.

Messuista lisää: ADVANCED ENGINEERING 2018