Valmistamme työkalut nopeasti 3D-tulostamalla suoraan 3D-mallista. 3D-malli voi olla valmiina tai voimme suunnitella työkalun tarpeidesi mukaan. suunnittelemme työkalun haluamiesi ominaisuuksien perusteella. Laajasta materiaalivalikoimastamme löydämme materiaalin ja tekniikan jotka vastaavat odotuksiasi parhaiten.

Luokan 1 Bioyhteensopiva medical -materiaali

Käytössämme olevilla valmistusmenetelmillä voimme tuottaa lääketieteelliseen käyttöön takoitetettuja työkaluja. SLA-tekniikassa laser tekee äärimmäisen hienovaraista liikettä, mikä mahdollistaa työkalujen valmistamisen myös erityistä tarkkuutta vaativiin yhteyksiin. Tästä hyvä esimerkki ovat hammaslääkäreiden implanttiasennuksissa käytettävät ohjauskiskot, jotka ovatkin nousseet asiakasryhmän suosituimmaksi tuotteeksi.

High Temp – kuumankestomateriaali 289°C

High Temp on markkinoiden kuumakestoisin materiaali, joka on kehitetty yrityksille, jotka sarjavalmistavat muovia perinteisin menetelmin. Materiaali on osoittautunut prosessiin sopivaksi ja sitä voi käyttää esimerkiksi ruiskuvalumuottien insatseina. Tuoteinnovaatiot odottavat ottajaansa.

3D-tulostuksen edut työkaluvalmistuksessa

  • Monipuoliset materiaalivaihtoehdot (ABS,Nylon, ESD-suojattu, Polyjet-materiaalit, Medical, kuumankesto)
  • Kevyet työkalut – tekniikka mahdollistaa onttojen kappaleiden valmistamisen
  • Ei muotorajoitteita – suunnittelun vapaus
  • Nopeasti – pystymme valmistamaan työkalut jopa vuorokaudessa
  • Kustannustehokkuus – edulliset materiaalivaihtoehdot ja nopeus
  • Joustavuus – muutosten tekeminen on nopeaa ja paluu edelliseen vaiheeseen joustavaa