Ennen varsinaisen tuotannon aloittamista 3D-tulostettavan tuotteen valmistettavuutta tarkastellaan. Suunnittelumuutoksilla tuotteista voidaan optimoida kevyempiä, tehokkaampia ja edullisempia valmistaa. Jos tuotteenne on vasta idea-asteella palvelumme kattaa myös uusien tuotteiden suunnittelun haluttujen ominaisuuksien mukaan.

Ota yhteyttä ja tule tapaamaan meitä Hernesaareen.

3D-tulostettavien kappaleiden suunnittelu ja valmistus

Kappaleen suunnittelu

Lähetä tiedostosi meille tarkasteltavaksi. Käyttämällämme ohjelmistoilla (Spaceclaim, Rhinoceros ja Solidworks) saamme avattua jopa ohjelmistosi originaali-muodossa olevan tiedoston. Suosittelemamme tiedostomuodot ovat (step, stl ja obj).

Tulosteen tilaaminen

Optimoimme prosessin ja lähetämme tarjouksen sähköpöstiisi. Jos projektisi on kiireinen tarjoamme myös Fastlane -palvelua, joka  mahdollistaa tulosteiden saamisen normaalipalvelua nopeammin. Tarjouksen hyväksynnän jälkeen lähetämme tilausvahvistuksen sähköpostiisi.

Tulostus ja toimitus

Käytössämme on lähettipalvelu, joka toimittaa paketit nopeasti PK-seudulla. Tulosteet on mahdollista saada jopa samana päivänä tilauksestasi. Logistiikkasopimuksemme mahdollistavat pakettien toimittamisen globaalisti paikasta riippumatta. Voit myös asioida toimipisteissämme.

Tarjooma

  • Suuret tulosteet
  • Tarkat tulosteet
  • Kestävät tulosteet
  • Monipuoliset materiaalit
  • Medical -hyväksytyt materiaalit
  • Värilliset tulosteet
  • Teollisuustason jälkikäsittely

Käytössämme olevia 3D-tulostuslaitteistoja ja 3D-tulostustekniikoita

Stratasys FDM, 3DFactories FDM, Ultimaker FDM
Näillä laitteistoilla ja FDM-tekniikalla voimme valmistaa edullisesti peruslaatuisia ja kestäviä 3D-tulosteita.
3D Systems CJP
Color Jet Printing:llä saatavat täysväritulosteet soveltuvat erityisesti hahmomallien valmistamiseen.
Objet PolyJet
Polyjet-tekniikka on parhaimillaan suunnittelun laadun tarkastamisessa ennenkuin siirrytään sarjavalmistukseen. Tekniikassa on mahdollista tuottaa myös monimateriaalitulosteita sekä medical-hyväksytyt materiaalit.
3D Systems SLA
Stereolitografialla tulosteiden orgaanisista muodoista tulee todella näyttävät.
3D Systems MJM
Multi Jet Modelling mahdollistaa erittäin suuren tarkkuuden ja edistyksellinen tukimateriaali mahdollistavat tulosteesi pienimmätkin yksityiskohdat.
EOS SLS
Selective Laser Sintering tekniikalla valmistetaan nopeasti hyvälaatuisia ja kestäviä 3d-tulosteita, jotka voivat soveltua sellaisenaan lopputuotteeksi.