TERVETULOA 3D-TULOSTUSPALVELUUMME 

 

Monipuolinen valmistuspalvelumme perustuu useiden eri 3D-tulostustekniikoiden hyödyntämiseen. Tulostustekniikka valitaan halutun lopputuloksen mukaan.

3D-tulostustuotannon optimointi

3D-tulostettavan tuotteen valmistettavuutta tarkastellaan ennen varsinaisen tuotannon aloittamista. Tuotteista voidaan optimoida kevyempiä, tehokkaampia tai edullisempia valmistaa suunnittelumuutoksilla. Mikäli tuote on vasta idea-asteella, palvelumme kattaa myös uusien tuotteiden suunnittelun haluttujen ominaisuuksien mukaan.

Pika (toimitusaika 1-3 vrk)

Mikäli valmistuksella on kiire, pystymme toimittamaan tuotteita jopa tilauspäivänä käytössämme olevien resurssien ja nopeiden tuotantokoneiden sekä kehittämämme toimitusketjun ansiosta.

Kappaleen suunnittelu

Lähetä tiedostosi meille tarkastettavaksi. Käyttämillämme ohjelmistoilla (Spaceclaim, Rhinoceros ja Solidworks) saamme avattua myös alkuperäisessä muodossa olevan tiedostosi. Suosittelemme .step /.stl ja .obj – tiedostomuotoja.

Tulosteen tilaaminen

Optimoituamme prosessin, lähetämme sähköpostiisi tarjouksen. Mikäli projektisi on kiireinen, tarjoamme 3D-tulosteihin Fastlane -palvelua normaalipalvelua nopeammalla aikataululla. Kun tarjous on hyväksytty, lähetämme sähköpostiisi tilausvahvistuksen.

Tulostus ja toimitus

Käyttämämme lähettipalvelu toimittaa paketit nopeasti PK-seudulla, jopa samana päivänä tilauksestasi. Logistiikkasopimuksemme kuljettaa paketit globaalisti. Toimipisteessämme asiointi on myös mahdollista.

Tarjooma

 • Suuret tulosteet
 • Tarkat tulosteet
 • Kestävät tulosteet
 • Monipuoliset materiaalit
 • Medical -hyväksytyt materiaalit
 • Värilliset tulosteet
 • Sarjavalmistus (materiaalina esimerkiksi Duraform ProX -polyamidi jota tulostetaan uuden sukupolven ProX 500 SLS-tulostimella)
 • Ultem 9085 -paloluokiteltu materiaali vaativiin olosuhteisiin
 • Kumimaiset tulosteet halutulla kovuudella
 • 3D-mallien korjaus
 • 3D-skannaus ja käänteinen suunnittelu

Käytössämme olevia 3D-tulostuslaitteistoja ja 3D-tulostustekniikoita

 

Stratasys FDM, 3DFactories FDM, Ultimaker FDM
Näillä laitteistoilla ja FDM-tekniikalla voimme valmistaa edullisesti peruslaatuisia ja kestäviä 3D-tulosteita.
3D Systems CJP
Color Jet Printing:llä saatavat täysväritulosteet soveltuvat erityisesti hahmomallien valmistamiseen.
Objet PolyJet
Polyjet-tekniikka on parhaimillaan suunnittelun laadun tarkastamisessa ennenkuin siirrytään sarjavalmistukseen. Tekniikassa on mahdollista tuottaa myös monimateriaalitulosteita sekä medical-hyväksytyt materiaalit.
3D Systems SLAFormlabs SLA
Stereolitografialla tulosteiden orgaanisista muodoista tulee todella näyttävät.
3D Systems MJM
Multi Jet Modelling mahdollistaa erittäin suuren tarkkuuden ja edistyksellinen tukimateriaali mahdollistavat tulosteesi pienimmätkin yksityiskohdat.
EOS SLS, 3D Systems SLS
Selective Laser Sintering tekniikalla valmistetaan nopeasti hyvälaatuisia ja kestäviä 3d-tulosteita, jotka voivat soveltua sellaisenaan lopputuotteeksi.

 

Laitekantaamme kuuluu mm. seuraavat 3D-tulostimet:

3DSystems ProX SLS 500

Stratasys Fortus 400 MC

Objet Connex 350

– Ota yhteyttä tai tule tapaamaan meitä Hernesaareen.