TERVETULOA 3D-TULOSTUSPALVELUUMME 

 

Käytämme tulostuspalvelussamme useita eri tulostustekniikoita. Sopivin tulostustekniikka valitaan aina projektikohtaisten vaatimusten mukaan.

Optimointi

Ensimmäisessä vaiheessa arvioimme tuotteen valmistettavuutta. Arvion perusteella lopputuotteen painoa, käyttökelpoisuutta tai kustannuksia voidaan optimoida suunnittelumuutoksilla, jotta lopputuote saadaan vastaamaan tarpeita.

Suunnittelu ja 3D-mallintaminen

Jos tuotteesta ei ole vielä mallia, tulostuspalveluumme sisältyy myös uuden tuotteen suunnittelu idean ja tarpeiden perusteella.

Kappaleiden jälkikäsittely

Tarjoamme tuottamiimme kappaleisiin laajan skaalan eri jälkikäsittelymenetelmiä. Jälkikäsittelyyn kuuluu hiomista, maalausta, erilaisia pinnoituksia sekä muita menetelmiä, joilla saavutetaan halutunlainen lopputulos.

Pika (toimitusaika 1-3 vrk)

Käytössämme olevat resurssit ja tehokkaat laitteet sekä toimitusketjumme mahdollistavat nopeat toimitukset. Mikäli valmistuksella on kiire, pystymme toimittamaan tuotteita jopa tilauspäivänä käytössämme olevien resurssien ja nopeiden tuotantokoneiden sekä kehittämämme toimitusketjun ansiosta.

Suunnittelu

Lähetä tiedostosi meille tarkastettavaksi. Käyttämillämme ohjelmistoilla (Spaceclaim, Rhinoceros ja Solidworks) saamme avattua myös alkuperäisessä muodossa olevan tiedostosi. Suosittelemme .step /.stl ja .obj – tiedostomuotoja.

Tilaaminen

Optimointivaiheen jälkeen lähetämme tarjouksen tilauksesta sähköpostilla. Kun tarjous hyväksytään, lähetämme tilauksesta tilausvahvistuksen.

Toimitus

Pääkaupunkiseudulla käytössämme on lähettipalvelu, joka toimittaa paketit nopeasti, jopa samana päivänä. Logistiikkasopimuksemme toimittaa tilaukset sekä Suomeen että ulkomaille. Lisäksi toimipisteessämme asioiminen on mahdollista.

Tarjooma

 • Suuret tulosteet
 • Tarkat tulosteet
 • Kestävät tulosteet
 • Monipuoliset materiaalit
 • Lääketieteelliseen käyttöön soveltuvat materiaalit
 • Värilliset tulosteet
 • Sarjavalmistus (materiaalina esimerkiksi Duraform ProX -polyamidi jota tulostetaan uuden sukupolven ProX 500 SLS-tulostimella)
 • Palo-, myrkky- sekä savuluokiteltu Ultem 9085 -materiaali vaikeisiin olosuhteisiin
 • Kumimaiset tulosteet halutulla kovuudella
 • 3D-mallien korjaus
 • 3D-skannaus ja käänteinen suunnittelu

Käytössämme olevia 3D-tulostuslaitteistoja ja 3D-tulostustekniikoita

 

Stratasys FDM, 3DFactories FDM, Ultimaker FDM
Näillä laitteistoilla ja FDM-tekniikalla voimme valmistaa edullisesti peruslaatuisia ja kestäviä 3D-tulosteita.
3D Systems CJP
Color Jet Printing:llä saatavat täysväritulosteet soveltuvat erityisesti hahmomallien valmistamiseen.
Objet PolyJet
Polyjet-tekniikka toimii erityisen hyvin sarjavalmistuksen optimointivaiheessa. Lisäksi tekniikka soveltuu lääketieteellisten materiaalien sekä monimateriaalien työstämiseen.
3D Systems SLAFormlabs SLA
Stereolitografialla tulosteiden orgaaniset muodot pääsevät todella oikeuksiinsa.
3D Systems MJM
Multi Jet Modelling tekniikka yhdistettynä edistykselliseen tukimateriaaliin mahdollistaa erittäin tarkan ja yksityiskohtaisen lopputuloksen.
EOS SLS, 3D Systems SLS
Selective Laser Sintering -tekniikalla valmistetaan nopeasti hyvälaatuisia ja kestäviä 3D-tulosteita, jotka voivat soveltua sellaisenaan lopputuotteeksi.

 

Laitekantaamme kuuluu mm. seuraavat 3D-tulostimet:

3DSystems ProX SLS 500

Stratasys Fortus 400 MC

Objet Connex 350

– Ota yhteyttä tai tule tapaamaan meitä Hernesaareen.