[two_third]

Voimassa 3.4.2012 alkaen

1.Yleistä

Tuotteita myy Maker3D Oy (y-tunnus 2468562-2). Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille sekä yrityksille. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen sekä postikulujen muutoksiin.

2.Tilaaminen

Tulosteet tilataan pääsääntöisesti Internetin välityksellä osoitteesta https://www.maker3d.fi/palvelut/3d-tulostus/tarjouspyynto/ tarjouspyyntölomakkeen avulla. Tilauksesta lähetetään tarjous, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tarjouksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Tarjous hyväksytään sähköpostilla. Kun asiakas on hyväksynyt tarjouksen lähetetään hänelle tilausvahvistus. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tulostimet ja niiden tulostusmateriaalit tilataan sivustomme verkkokaupan kautta osoitteesta https://www.maker3d.fi/products-page/.

3.Tilausvahvistus/lasku

Tulosteiden tarjouspyynnön hyväksymisen jälkeen lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näet pankkitilinumeromme ja laskun loppusumman. Verkkokaupan kautta suoritetuissa tilauksissa tilausvahvistus lähetetään automaattisesti sähköpostiin, kun maksusuoritus on hyväksytty.

4.Maksutavat

Tulosteille maksutapana on tilisiirto 14 päivän netto. Emme toimita tuotteita postiennakolla. Maksusuoritukset osoitetaan tilille FI14 4055 0011 2193 22 Maker3D Oy, tilausvahvistuksen tietojen mukaisesti.

5.Toimitusaika

Postitamme tuotteita jokaisena arkipäivänä. Toimitusaika on 1-14 arkipäivää. Noutamalla tuotteen toimipisteestä, tilauksen voi saada samana päivänä.

6.Toimitustapa ja toimituskulut

Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Toimitamme tilaukset pakettina ja maksikirjeenä. Lisätietoja Postin pakettivaihtoehdoista maksuista ja kuljetustavoista saat osoitteesta: www.posti.fi. Maker3D Oy tarkistaa tulostustuotteet ja niiden eheyden ennen toimitusta. Maker3D Oy ei korvaa tulosteisiin toimituksesta aiheutuneita vahinkoja.

7.Vaihto- ja palautusehdot

Mikäli myyjän toimitus poikkeaa olennaisesti sovitusta eikä puutetta ostajan kirjallisen huomautuksen johdosta kohtuullisessa ajassa korjata tai uutta sopimuksen mukaista tavaraa toimiteta tai jos myyjästä riippuvasta syystä toimitus viivästyy siten, että siitä aiheutuu ostajalle kohtuutonta haittaa, on ostajalla oikeus purkaa sopimus.

Jos kaupan kohteena oleva tavara on valmistettu tai hankittu erityisesti ostajaa varten hänen ohjeidensa ja toivomustensa mukaisesti, eikä myyjä voi ilman huomattavaa tappiota käyttää tavaraa hyväkseen muulla tavoin, saa ostaja purkaa kaupan myyjän viivästyksen vuoksi vain, jos kaupan tarkoitus jää hänen osaltaan viivästyksen vuoksi olennaisesti saavuttamatta.

Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot: nimesi, (yrityksen nimi), osoitteesi, puhelinnumerosi pankkitilinumerosi sekä kopio Maker3D Oy:n tilausvahvistuksesta.

Palautusosoite:

Maker3D Oy
Eteläinen Hesperiankatu 18
00100 HELSINKI

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

8.Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen asiointi@maker3d.fi tai postitse:

Maker3D Oy
Eteläinen Hesperiankatu 18
00100 HELSINKI

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.

9.Erimielisyyksien ratkaiseminen

Myyjän ja ostajan väliseen sopimukseen liittyvät erimielisyydet pyritään ensisijaisesti ratkaisemaan osapuolten välisin neuvotteluin. Ellei toisin ole sovittu, riidat ratkaistaan välimiesmenettelyssä yhden välimiehen toimesta. Välimiehen asettaa Keskuskauppakamarin välityslautakunta ja välimiesmenettelyssä noudatetaan tämän lautakunnan sääntöjä. Myyjällä on kuitenkin aina oikeus vaatia kauppaan perustuvaa erääntynyttä saatavaansa myyjän kotipaikan alioikeudessa.

10.Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

  • Maker3D Oy käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.
  • Maker3D Oy sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.

 

Maker3D Oy

Eteläinen Hesperiankatu 18
00100 HELSINKI
Puh. +358 50 544 4771
Y-tunnus: 2468562-2

Internet-sivut: www.maker3d.fi
Sähköposti: asiointi@maker3d.fi
[/two_third]