Skip to main content

REKRY

HALUAKKO NÄÄ TÖIHIN MEIKKERILLE?

Pari lausetta alakuu, että nääki tiiät mikä on meikkeri. 

Se on Maker3D, oululaisten vuonna 2012 Helsinkiin perustama 3D-tulostusalan palveluyritys. Vaikka me emme ole enää start up niin kyllä tämä touhu vähän välillä start up -meiningiltä vaikuttaa. Meillä tulostetaan ja toimitaan kahdesta tukikohdasta käsin, Helsingin Hernesaaressa ja Lahdessa. Kaikki helsinkiläiset ainakin tietää missä on Hernesaaren siilot, siellä on myös meidän toimisto. Mereen on matkaa 10 metriä.

Maker3D:llä toiminta jakaantuu karkeasti kahteen osa-alueeseen, tulostuspalveluun ja 3D-tulostuslaitteistoja myyvään 3d-tulostus.fi -verkkokauppaan. 

Kaikesta voi kuulemma yleensä neuvotella, mutta tästä ei tingitä: Henkilön jonka palkkaamme, on oltava itseohjautuva. Itseohjautuvuudella tarkoitetaan ihmisen kykyä toimia ilman ulkopuolisen ohjauksen ja kontrollin tarvetta. Siis kykyä johtaa itse itseään. Toinen tärkeä juttu koko yhteisön kannalta on, että positioon tuleva henkilö on huumorintajuinen ja hauska, vaikka sitten edes omasta mielestään. Meikkerillä kukaan ei ole normaali.

Tulevaisuuden yhteiskuntaa suunnitellaan meillä. Mikäli uskot vakuuttavasi meidät osaamisellasi, kykenet oppimaan jatkuvasti uutta ja uskot, että voimme tarjota sinulle mielenkiintoisen työn, lähetä hakemus osoitteeseen rekry@maker3d.fi

Ystävällisin terveisin

Aija Jokilammi
COO – Maker3D