URA YHTIÖSSÄMME – AVOIN HAKEMUS

Olemme nopeasti kasvava vuonna 2012 perustettu 3D-tulostukseen keskittynyt yritys. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingin Hernesaaressa sekä Lahdessa. Yrityksemme toiminta perustuu 3D-tulostettavien kappaleiden suunnitteluun ja valmistamiseen, suosittujen työpöytätulostimien jälleenmyyntiin verkkokaupassamme sekä tulostimien ohessa toimitettaviin huolto- tuki -ja koulutuspalveluihin. Laaja asiakaskuntamme koostuu mm. tunnetuimmista suomalaisista brändeistä. Työllistämme tällä hetkellä kaksitoista työntekijää. Tarjoamme nopeasti kehittyvälle alalle kehitysalustan ja monipuoliset etemismahdollisuudet; Osaavalle ja kunnianhimoiselle työntekijälle mahdollisuudet Maker3D:llä ovat rajattomat.

Tulevaisuuden yhteiskuntaa suunnitellaan meillä. Mikäli uskot vakuuttavasi meidät osaamisellasi ja olet työntekijä, joka kykenee oppimaan jatkuvasti uutta sekä uskot että voimme tarjota sinulle työn, joka pitää myös sinun mielenkiintosi yllä, lähetä avoin hakemus osoitteeseen rekry@maker3d.fi

Ystävällisin terveisin

AVOIN TYÖPAIKKA – TOIMISTOTYÖNTEKIJÄ

Paikka täytettygreen_circle_check

Tehtävän kuvaus:

Etsimme yritykseemme monitaitoista toimistosihteeriä. Taloushallinnon tunteminen on välttämätöntä, sillä tehtäviin kuuluu mm. myynti -ja ostolaskujen hallinta, reskontrat, palkanlaskenta ja talousraportointi. Työnkuvaan kuuluu oleellisesti myös asiakaspalvelu, yleiset toimistotyöt ja esim. matkavaraukset.

Etsimämme henkilö toimii yrityksen omistajan ja toimitusjohtajan ”oikeana kätenä” eli henkilön on oltava täsmällinen, jämäkkä ja huumorintajuinen. On tärkeää kyetä tekemään montaa asiaa yhtä aikaa ja kestämään ajoittain hektistä aikataulua. Hyvä stressinsietokyky on tehtävässä välttämätön. Yritystoiminnan jatkuvasti kasvaessa tehtävää on mahdollista muokata henkilön oman osaamisen ja kiinnostuksen myötä.

Työ edellyttää

  • Aikaisempaa kokemusta taloushallinnon työtehtävistä
  • Kykyä tehdä työtä ja päätöksiä itsenäisesti
  • Kielitaitoa, englanti välttämätön, muut kielet lasketaan eduksi
  • Rentoa mieltä ja kykyä sopeutua hektiseen ympäristöön
  • Procountor -ohjelmiston osaaminen lasketaan eduksi

Tarjoamme:

Työpaikan rennossa, omalaatuisessa ja joustavassa yhteyisössä, jossa emme kyttää minuuttiaikatauluja. Saat käyttöösi oman työpisteen ja miellyttävän Telakkarannan teollisuusmaiseman.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen osoitteeseen rekry@maker3d.fi . Ole nopea, paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.